Vine a tocar el cel amb els Castellers de Tortosa!

El fet casteller és una de les tradicions més arrelades i característiques d’aquesta nostra societat catalana, plena de cultura popular, il·lusió i empenta. És una activitat que allí on va triomfa, la gent se n’enamora, i, les Terres de l’Ebre no han estat una excepció. Fa uns tres anys el cuquet casteller va picar a molts ebrencs i, casi simultàniament, van néixer les dos primeres colles del territori. Tortosa però, encara no havia obert els ulls a aquest món apassionant. Era només qüestió de temps.

L’ampli gruix de gent que engloben les poblacions de Tortosa, Jesús, Roquetes, Camp Redó, Vinallop, Els Reguers, Bitem, … i la seva gran afició per la cultura catalana, que s’endevina de les moltes entitats com els Geganters, Dolçainers, Diables, Abanderats i moltes altres, feia pensar que era un lloc idoni perquè naixés una nova Colla Castellera. I així va ser.

El 28 de febrer del 2015 es va dur a terme l’assemblea constitutiva del que seria a partir de llavors la colla Castellers de Tortosa. El color de camisa escollit va ser el grana, el color de la ciutat, i l’escut triat és la imatge que segur ja heu vist molts cops, un castell que s’alça des del riu Ebre amb la silueta de la ciutat al fons.

Així s’obria una nova etapa dels castells a les terres ebrenques amb l’arribada d’aquesta tercera colla, els Castellers de Tortosa.

Anima’t i vine als assajos! Dimarts i divendres a les 20:00, a l’Avinguda Ports de Caro a l’edifici de l’antiga SAMO (Entrada pel lateral, carrer Ramon Llull).